Afsnit

Bruger dobbeltsidet

image_print

dobbeltsidet

Vi anbefaler, at du bruger dobbeltsidet til montering af mikrofonsættets udvendige elementer, for dette skal instrumentets lak være i god stand. Det giver stabil, ren og ikke-destruktiv fiksering.

Alle elementer i sættet kan fastgøres med den dobbelte side, undtagen kontaktmikrofonen, den første kabelklemme, som er 3 cm fra mikrofonen, og elementerne placeret inde i instrumentet, som vil blive placeret med klæbende pasta.

For at tage af, tag elementerne i sættet mellem fingrene og drej dem forsigtigt til siden. Fjern derefter det dobbeltsidede som ruller let under fingrene.

Forbered dit mikrofonsæt på forhånd til installation. Klip de dobbeltsidede dele ud, der er nødvendige til dit mikrofonsæt med en god saks, og læg dem derefter på elementerne, efterhånden som du klipper dem ud.

Vigtigt: Undgå så vidt muligt at røre ved limen med fingrene!

Anbring derefter mikrofonsættet ved at fjerne plastikbeskyttelserne, der dækker klæbemidlet.

Vi minder dig om, at du i de fleste tilfælde skal placere tilslutningsstøtten først, derefter føre kablerne på instrumentet ved at fastgøre dem ved hjælp af kabelklemmerne og til sidst mikrofonerne.

På et meget skrøbeligt instrument skal du foretrække klæbende pasta.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *